9 Aralık 2010 Perşembe

Shilibao %100 Cologen özlü Yüz maskesi Kuru ve Yorgun Ciltler için

100% Collagen Hydranting Maskesi
Bakımlıyız.Com - Shilibao %100 Cologen özlü Yüz maskesi Kuru ve Yorgun Ciltler için
İÇİNDEKİLER: Soluble callogenVitamin CAloes extractum.

KOLAJEN yüksek nemlendirici potansiyeli nedeniyle cilt bakım ürünlerinde çok rağbet bulmaktadır kendi ağırlığından defalarca ağır olan suyu tutar ve bırakmaz. Özellikle hidroliz veya eriyen şekilde kullanılsa yapışkanlık hissi vermez. Koruyucu tabaka oluşturucusu gibi kolajen doğal nem kaybını azaltmaya yardımcı olmaktadır. Ciltte kullandıkta alerjik reaksiyonlar vermez.

C VİTAMİNİ antioksidandır (elektronların suda eriyen ve ferment olmayan esas skavenger’idir) ve kolajen sentezi için kofaktördür hidroksilizasyon prosesinde iştirak eder ya da doğrudan sentezi teşvik eder. Ayrıca alfa-tokoferol oksitlenen formlarını onarır. Aloe özü terkibinde doğal antiseptikler – asit salisilik fenol kükürt ve ayrıca lupeol – bitkisel belsem bulunmaktadır.

Etkin maddelerin nüfuz etmesini destekler. Sarkmış cilt gibi pek çok yaşlanma belirtisini yok etmeye yardımcı olur. Ekstra ince dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emilir.
Canlandırıcı ve yenileyici faydaları inanılmaz bir biçimde geri kazandırır. Sağlıklı ve genç görünen bir cilt yaratır.

Kuru ve Yorgun Ciltler için uygundur.

KULLANIMI:yüzünüzü temizledikten sonra maskeyi yüzünüze uygun birşekilde yerleştirin hava baloncuklarını aradan kaldırmak için hafifce yüzünüze yayın yirmi dakika sonra maskeyi silin ve yüzünüzü ılık suyla yıkayın bu maskeyi her gün olmak üzere 12 gün boyunca kullanılmalıdır bundan sonra haftada 2 defa kullanmak yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder